دهه آینده، دهه كاغذهای سنگی است
بازاری: رئیس هیات مدیره انجمن سنگ ایران از طریق اندازی دو كارخانه تولید كاغذ از پسماند معادن سنگ اطلاع داد و دهه آینده را دهه كاغذهایی از جنس سنگ خواند.
به گزارش بازاری به نقل از ایسنا، انجمن سنگ ایران سال قبل طرحی در خصوص استفاده از پسماند معادن سنگ و كارخانه های سنگ بری در تولید مبلمان و كف پوش شهری و همینطور ساخت كاغذ، عرضه كرد كه عملی شدن آن علاوه بر زیبایی بخشی به شهر، تعداد قابل توجهی شغل هم تولید خواهد نمود. از سوی دیگر ورود پسماند معادن سنگ به طبیعت سبب آلودگی آب و خاك می گردد كه تبدیل این ضایعات به محصول این آلودگی را رفع خواهد نمود.
در این باره ابوالقاسم شفیعی - رئیس هیئت مدیره انجمن سنگ ایران - در گفت وگو با ایسنا، از طریق اندازی دو كارخانه تولید كاغذ از پسماند معادن سنگ در یزد و تهران اطلاع داد و اظهار داشت: هم اكنون ساخت كاغذ از مواد سلولزی و چوب ارزان تر تمام می گردد و استفاده از پسماند معادن سنگ در ساخت كاغذ، هنوز اقتصادی نشده است.
به قول وی با عنایت به این كه معادن سنگ حاضر هستند پسماند خویش را به صورت مجانی در اختیار كارخانه های ساخت كاغذ قرار دهند، این كارخانه ها از لحاظ تامین مواد اولیه مشكلی ندارند اما خرید تكنولوژی تبدیل خاك سنگ به كاغذ، هنوز اقتصادی نیست.
شفیعی با بیان این كه دهه آینده، دهه كاغذهایی از جنس سنگ است، اظهار نمود: فناوری های نوین به تدریج و با تولید انبوه، ارزان می شوند و امكان استفاده از آن برای طیف وسیع تری فراهم خواهد شد.
رئیس هیات مدیره انجمن سنگ ایران همینطور از موفقیت نسبی در تولید مبلمان شهری اطلاع داد و اظهار داشت: بحث تولید مبلمان شهری حدودا در كشور جا افتاده و معادن، سنگ های لاشه خویش را برای تهیه المان های شهری به بازار می فرستند.
وی با اشاره به این كه میزان مشاركت استان ها در این طرح بستگی به وضعیت شهرداری ها دارد، اظهار نمود: شهرداری استان هایی كه وضع مالی خوبی دارند از این طرح استقبال كردند اما در مقابل شهرداری هایی كه چندین ماه قادر به پرداخت حقوق كاركنان خود نبودند، به صورت كلی بحث المان شهری را فراموش كرده اند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب