ایجاد مركز پیشرفته ارزیاب حسی و شناختی مواد غذایی در دانشگاه فردوسی
به گزارش بازاری مركز پیشرفته ارزیاب حسی و شناختی مواد غذایی در دانشگاه فردوسی مشهد راه اندازی شد.
به گزارش بازاری به نقل از ایسنا مركز پیشرفته ارزیابی حسی و شناختی مواد غذایی برای اولین بار در كشور در دانشكده كشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد به راه افتاده است. در این مركز با بهره گیری از دانش و تجربه متخصصان دانشگاه و صنعت، از هم افزایی علوم حسی و شناختی در جهت بهینه سازی زنجیره تولید تا عرضه مواد غذایی سالم، فراسودمند و نوظهور (ازجمله محصولات كم چرب، كم شیرین، كم نمك و نوشیدنی های فراسودمند)، با تاكید بر اهمیت رفتار مصرف كننده و ترجیحات ذهنی و رفتاری در این مركز استفاده خواهد شد.
بر مبنای اعلام روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، این مركز در جهت ایجاد مرجعیت علمی جهانی، توجه به سند علوم و فناوری های شناختی برگرفته شده از نقشه جامع علمی كشور، ارتباط مؤثر با صنایع و عرضه خدمات در زمینه ارزیابی های حسی و شناختی مواد غذایی با بهره گیری از توان اعضای هیات علمی گروه صنایع غذایی و سایر متخصصان دانشگاه فردوسی مشهد و تعاملات علمی و پژوهشی بین المللی فعالیت خواهد نمود.
منبع: بازاری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب