آشنایی با چت روم ها

آشنایی با چت روم ها

عدم محدودیت در چت روم ها و امكان صحبت گروهی باعث شده بسیاری از كاربران به آن علاقه مند شده و وقت خود را در آن صرف گفتگو با دوستان خود كنند.


چت روم فضایی مناسب برای کاربران اینترنت می باشد تا در آن به گفتگوی اینترنتی چند نفره بپردازند و در آن بدون محدودیت با یکدیگر بحث کنند. همین ویژگی چت روم باعث شده کاربران بسیاری را به خود جذب کند. به همین دلیل ما قصد بهترین و شلوغ ترین چت روم های فارسی را به شما معرفی کنیم تا به راحتی از آنها استفاده کنید. چت روم هایی که محل مناسبی برای چت کردن و گفتگوی آنلاین می باشد.

در گذشته که امکانات ارتباطی نظیر گوشی، تلفن، لپ تاپ به این وسعت وجود نداشت و کاربران برای ارتباط غیرحضوری با یکدیگر تنها می توانستند از تلفن استفاده کنند. اما با راه اندازی اینترنت فرصتی مناسبی برای کاربران فراهم شد تا با استفاده از آن به ارتباط با دیگران مشغول شوند. این ارتباط در ابتدا با ایمیل بود اما پس از مدتی چت روم ایجاد شد و کاربران به استفاده از چت روم روی آوردند.

چت روم (chat room) به معنی اتاق گفت و گو یا اتاق گپ زدن است و کاربران اینترنت می توانند در آن با یکدیگر به صورت دو یا چند نفره صحبت کرده و گپ بزنند. همین عدم محدودیت در چت روم ها و امکان صحبت گروهی باعث شده بسیاری از کاربران به آن علاقه مند شده و وقت خود را در آن صرف گفتگو با دوستان خود کنند. برخی نیز در چت روم ها دوست های جدیدی پیدا می کنند.

یاهو مسنجر؛ اولین چت روم اینترنتی

در ابتدای امر چت روم ها به این وفور نبودند و تنها یک چت روم آن هم چت روم یاهو بود که برای کاربران امکان ارتباط اینترنتی را فراهم می کرد. چت روم یاهو با نام «یاهو مسنجر» (Yahoo messenger) تنها چت روم موجود بود که بسیاری از کاربران ایرانی نیز از آن استفاده می کردند و در آن مشغول به چت کردند بودند. اما بعد از مدتی چت روم های مختلفی ایجاد شد که بسیاری از آنها نیز ایرانی بودند.

از جمله ویژگی های مثبت چت روم ها عبارت است از: امکان صحبت گروهی و چند نفره، گفتگوی آنلاین و از راه دور، رایگان و بدون هزینه بودن، پیدا کردن دوست های بیشتر، آزادی عمل در گفتگو و ... در عین حال چت روم ها ویژگی های منفی نیز دارند که عبارت است از: ناشناخته بودن کاربران، محدودیت نداشتن آن، امکان فریب افراد و ...

معرفی بهترین چت روم فارسی

 

در حال حاضر محبوب فان چت بزرگترین چت روم فارسی می باشد که با آدرس parsigap.comدر دسترس است.

همچنین شما میتوانید با جستجوی کلمات کلیدی مانند محبوب فان،محبوب چت،فان چت و پارسی گپ به این چت روم دسترسی داشته باشید

 

باید توجه داشت که این موارد تنها چت روم های فارسی و ایرانی نیستند و ده ها چت روم فارسی وجود دارد که روزی کاربران بسیاری در آن به چت کردن مشغول می شدند اما اکنون از رونق افتاده اند. به همین جهت ما همه چت روم های فارسی را معرفی نکردیم و تنها به بهترین و شلوغ ترین های آنها بسنده کردیم. در عین حال ممکن است برخی از موارد ذکر شده به جهت عدم رعایت شئونات اسلامی توسط شورای تعیین مصادیق محتوای مجرمانه فیلتر شده باشند.

در عین حال باید دقت کنید که چت روم محل مناسبی برای دوست یابی، همکاری و ازدواج نیست و اعتماد به افراد حاضر در چت روم ممکن است برای شما گران تمام شود. در چت روم فرد هر نامی را که بخواهد انتخاب می کند و ممکن است برخی افراد سودجو در کمین شما باشند و با القاب جعلی و سخنان جذاب شما را فریب دهند. بنابراین هشیار باشید و با دقت در چت روم فعالیت نمایید.

چت کردن در چت روم ها چه آسیب هایی دارد؟

چت کردن یکی از مفاهیم جدید می باشد که با بروز اینترنت و وب بوجود آمد. چت را می توان همچون تیغی دو لبه ای دانست که هم فایده و ضرر دارد و این موضوع به نوع استفاده از آن بر می گردد. همانطور که در خصوص فضای مجازی نیز چنین گفته می شود. استفاده صحیح از چت روم ها یا اتاق های چت می تواند فوایدی را برای فرد داشته باشد و استفاده نامناسب از آن باعث می شود کاربر دچار انحرافات مذهبی و اخلاقی شود.

باید بدانیم که ارتباط مستقیم و زنده (online) در چت روم ها برای کاربران کم سن (کودکان و نوجوانان) خطرناک می باشد. البته این موضوع می تواند برای هر کاربری مضر باشد اما برای این قشر از کاربران قطعا ضرر بیشتری دارد. در فضای چت امکان تشخیص شخصیت طرف مقابل و موجه بودن وی امکان پذیر نیست و چه بسا کاربرانی که مخصوصا شخصیت مجازی خود را متفاوت با شخصیت اصلی خود معرفی می کنند. فرد با کاربری چت می کند که به ظاهر ۱۳ سال دارد در حالی که ممکن است یک بزرگسال با مقاصد مجرمانه باشد.

آسیب های مختلفی می توان برای چت کردن و چت روم ها متصور شد؛ آسیب هایی که حتی در بهترین چت روم های ایرانی نیز وجود دارد و کاربران را درگیر خود کرده است. به طور کلی اصلی ترین موارد آسیب اتاق های چت از نظر پلیس فتا عبارتند از:

  • اعتیاد به چت و گفتگوی اینترنتی
  • دوستی های بدون حد و مرز و ضابطه
  • ناشناس بودن فرد در چت روم
  • پخش اطلاعات شخصی و خصوصی افراد
  • انجام رفتارهای وقیحانه و دور از ادب
  • قرار دادن فایل های نامناسب و مبتذل در دسترس عموم کاربران
  • بعضا خطرناک تر از ماهواره و فیلم های مستهجن
  • آسیب رساندن به سخت افزار و نرم افزارهای طرف مقابل

حال که با آسیب های اتاق های چت آشنا شدید لازم است بدانید که برای این آسیب ها روشهای پیشگیری نیز ارائه شده است که کاربران در صورت رعایت آنها می توانند بدون مشکل در این فضا فعالیت داشته باشند.

  • هنگام فعالیت در این فضاها فریب کاربران ناشناس و عبارات جذاب آنها را نخورید.
  • اطلاعات و عکس های شخصی خود را در چنین فضاهایی در اختیار غریبه ها قرار ندهید.
  • چت روم فضای مناسبی جهت ازدواج نیست؛ بنابراین با هدف ازدواج و تشکیل خانواده وارد چت نشوید.
  • از کلمه عبور چت روم و ایمیل خود محافظت کنید.
  • در استفاده از چت‌های اینترنتی اعتدال را رعایت کنید تا دچار اختلالات روانی در درازمدت نشوید.
  • فعالیت گسترده جوانان در چت روم‌ها باعث شده افراد سودجو و فرصت طلب از عدم آگاهی صحیح جوانان استفاده گرده و حضور فعالی در برخی چت روم‌ها با اهداف مجرمانه داشته باشند.
  • برخی چت روم‌ها اهمیتی به رعایت اصول اخلاقی نمی دهند و کاربران آزاد هستند هر نوع فعالیتی در آن داشته باشند. لذا کاربران این چت روم ها بعضا دچار فسادات اخلاقی و فکری می شوند.

فضای مجازی و زیرمجموعه های آن نظیر چت روم ها و شبکه های اجتماعی یکی از تکنولوژی های عصر حاضر می باشد که با رعایت نکات ایمنی می توان ضمن استفاده، فعالیت سالم و مفیدی را در آنها تجربه کرد.

 

1399/02/15
23:54:37
5.0 / 5
3313
تگهای خبر: رپورتاژ , اینترنت , هزینه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳

لینک دوستان بازاری

بازاری

تگهای بازاری

baazari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازاری محفوظ است

بازاری

بازار فروش کالا