انتشار فراخوانی برای طرح های حوزه عطر و طعم دهنده های طبیعی
بازاری: ستاد توسعه علوم و فناوری های گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری با انتشار فراخوانی از شرکت های دانش بنیان دعوت کرد تا طرح های خودرا در زمینه های عطر و طعم دهنده های طبیعی ارسال نمایند.
به گزارش بازاری به نقل از ایسنا، اسانس ها یا طعم دهنده ها علاوه بر این که طعم و بوی مواد غذایی را می افزایند، خاصیت آنتی باکتریال دارند و بوی بد برخی مواد را هم از بین می برند.
این مواد در دنیا بازار بزرگی را به خود اختصاص داده اند و در ایران نیز حاشیه سود صنعت عطر و طعم دهنده ها به سبب تنوع بالای این محصولات، بالا است؛ ولی به سبب مضرات بالای مواد شیمیایی، بازار به سمت تولید و استفاده از طعم دهنده های طبیعی سوق یافته است؛ بدین جهت تولید بومی این محصولات می تواند توجیه اقتصادی خوبی برای کشور داشته باشد.
در این جهت فراخوانی برای "پذیرش طرح های فناورانه در حوزه صنایع عطرسازی و طعم دهنده های طبیعی" از طرف ستاد توسعه علوم و فناوری های گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انتشار یافته و از شرکت های دانش بنیان فعال در این عرصه دعوت به عمل آمده است.
هدف این ستاد تکمیل زنجیره ارزش تولید و فرآوری صنعت گیاهان دارویی در حوزه صنایع عطرسازی و طعم دهنده های طبیعی و پشتیبانی از طرح های پیشنهادی شرکت های دانش بنیان برای تولید بار اول، تولید نیمه صنعتی و تجاری سازی و توسعه بازار مطابق اولویت های کشور است.
به نقل از مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی، شرکت های مشتاق مشارکت در این فراخوان می توانند طرح های خودرا در زمینه های تولید ترکیبات معطر و افزودنی های صنعت عطرسازی، توسعه فرمولاسیون های عطر و اسانس بر پایه مواد طبیعی، توسعه طعم دهنده ها و اولئورزین های طبیعی و توسعه تجهیزات تولید عطر ارسال نمایند.
علاقه مندان برای ارسال طرح های خود تا اختتام مهرماه سال جاری فرصت دارند.
منبع: بازاری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب