پشتیبانی از طرح های حوزه کشاورزی در قالب انتشار فراخوان ۳ جانبه
بازاری: فراخوان سه جانبه ای با هدف کمک به حل مسائل واقعی و اولویت دار بخش کشاورزی، اجرای پروژه های تحقیقی و ترویجی و توسعه ای کاربردی ماموریت گرای دارای برونداد قابل ترویج منتشر گردید و طی آن مقرر است از فناوری های تولیدشده حمایت شود.
به گزارش بازاری به نقل از ایسنا، فراخوان مشترکی بین سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات)، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری(عتف) و صندوق پشتیبانی از پژوهشگران و فناوران کشور (INSF) بمنظور مشارکت مؤثر دانش آموختگان دوره دکترای تخصصی در ترویج دانش و فناوری و توسعه نوآوری در زمینه اولویت های تحقیقاتی کشاورزی منتشر گردید.
هدف از این فراخوان کمک به حل مسائل واقعی و اولویت دار بخش کشاورزی، اجرای پروژه های تحقیقی، ترویجی و توسعه ای کاربردی ماموریت گرای دارای برونداد قابل ترویج و همین طور توسعه توانمندی ها و تجربه اندوزی دانش آموختگان برای انجام پژوهش های کاربردی و توسعه ای مورد نیاز بخش کشاورزی است.
این فراخوان بصورت سه جانبه از طرف صندوق، "تات" و "عتف" مورد حمایت قرار خواهد گرفت و علاقه مندان برای مشارکت در این فراخوان از ۱۵ دی تا ۱۵ بهمن ماه جاری فرصت دارند تا پیشنهادات خودرا ارسال نمایند.
بر طبق این فراخوان، دوره پسادکترا (Postdoc)؛ دوره پژوهشی با برنامه مدون است که دانش آموختگان دارای درجه دکتری تخصصی از دانشگاه ها و مراکز آموزشی معتبر مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بطور تمام وقت با زمان معین یک سال (بنا به تشخیص کمیته ارزیابی قابل تمدید)، برای مشارکت در اجرای پروژه های تحقیقی، ترویجی، توسعه ای تقاضامحور و ارتقای مهارت های تخصصی میدانی تحت نظر عضو هیات علمی میزبان انجام می شود.
به نقل از روابط عمومی صندوق پشتیبانی از پژوهشگران و فناوران کشور (INSF)، مروج پژوهشگر پسادکترا؛ فردی است با مدرک دکترای تخصصی در یکی از رشته های کشاورزی و منابع طبیعی از دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که برمبنای اولویت های مشخص شده در این فراخوان پروپوزال پژوهشی خودرا ارائه می کند و در صورت تایید عضو هیات علمی میزبان و سپس تایید کمیته علمی فنی مؤسسه ذی ربط و کمیته تخصصی صندوق پشتیبانی از پژوهشگران دوره پسادکترا را در مؤسسه و یا مرکز می گذراند.
عضو هیات علمی میزبان؛ منظور عضو هیئت علمی شاغل در سازمان و یا مؤسسه است که با رعایت ضوابط مقررات در این بخشنامه، نسبت به پذیرش «مروج پژوهشگر پسادکترا» اقدام می کند و مسئولیت به کارگیری، هدایت و نظارت بر کارهای پژوهشی، فناوری، آموزشی و ترویجی و تایید عملکرد وی را بر عهده دارد.
منبع: baazari.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب