وزیر اقتصاد اعلام كرد؛
آخرین وضعیت حساب واحد خزانه
به گزارش بازاری، وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه ۹۰ درصد دستگاه ها حساب واحد خزانه را اجرا کرده اند و از این پس دریافت هرگونه خدمت از خزانه داری کل منوط به اجرای این قانون است، مزایای اجرای این طرح را شرح داد.
به گزارش بازاری به نقل از مهر، سید احسان خاندوزی در یک برنامه خبری در مورد قانون اجرای حساب خزانه اظهار نمود: یکی دیگر از اقدامات دولت سیزدهم مسئله انضباط بخشی و کاهش فساد در اقتصاد ایران است؛ بر مبنای قانون بودجه و توسعه تمام دستگاههای کشور باید از حساب واحد خزانه استفاده نمایند و حساب های فرعی را ببندند تا شفافیت وجود داشته باشد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی خاطرنشان کرد: طبق دستور رئیس جمهور و مصوبه هیأت وزیران همه دستگاه ها باید این اقدام را انجام دهند که تابحال بیشتر از ۹۰ درصد دستگاه ها این اقدام را انجام داده اند؛ به دستگاه هایی هم که باقی مانده اند اعلام نموده ایم که درصورتیکه این اقدام را انجام ندهند از اول بهمن ماه از مزایای خزانه داری کل کشور همچون اعتبارات اختصاص دستگاه ها، دریافت هزینه های تملک دارایی، افتتاح حساب در شبکه بانکی کشور و تغییر امضای حساب دستگاههای اجرایی نمی توانند استفاده نمایند. به صورت کلی هر خدمتی که خزانه داری عرضه می کند منوط به اجرای قانون واحد حساب خزانه است.
مزایای اجرای قانون حساب واحد خزانه
وی به مزایای اجرای این قانون اشاره نمود و اظهار داشت: دولت به جای این که وجوه را به حساب دستگاه واریز نماید که پول را هم مدتی در حساب خود نگه می داشتند، به صورت مستقیم به ذی نفع نهایی همچون پیمانکاران واریز می کند که همین مسئله می تواند منجر به کنترل نقدینگی و کاهش احتیاج به تنخواه بانک مرکزی و در نهایت کاهش تورم شود.
خاندوزی افزود: همینطور امکان پرداخت تمام حقوق و مزایای دستگاههای اجرایی پیش از پایان هر ماه فراهم می شود و کمک می نماید به این که رصد حساب ها و احیاناً سواستفاده از حساب ها هم به صفر برسد.
اصناف تا آخر وقت اداری فرصت اتصال به درگاه ملی مجوزها را دارند
وی در مورد اتصال مجوزهای صنفی به درگاه ملی مجوزها هم اظهار نمود: یکی از اولویت های دولت سیزدهم که عملاً و در حقیقت اقتصادی کشور موانع تولید برداشته شود و تولیدکنندگان با کمترین هزینه و بدون سردگرم شدن در پیچ و خم های اداری، کار خویش را جلو ببرند تسهیل سازی فرآیند صدور مجوز است.
وزیر امور اقتصادی و دارایی اضافه کرد: دو نوع مجوز داریم که یکی را وزارت خانه ها و دستگاههای اجرایی کشور صادر می کنند و دیگری در ارتباط با مجوزهای صنفی می شود؛ هم اکنون از ۵ هزار مجوزی که در کشور وجود دارد، ۶۰ درصد در ارتباط با مجوزهای صنفی می شود که تا آخر وقت اداری امروز اتاق اصناف ایران و وزارت صمت باید اتصال مجوزهای صنفی به درگاه ملی مجوزهای کسب و کارها را نهایی کنند.
وی افزود: مزیت این اتفاق مهم اینست که کسانی که می خواهند برای دریافت پروانه جدید و یا تمدید پروانه اقدام نمایند، احتیاج به حضور نخواهند داشت و حتی استعلامات لازم همچون پایان خدمت، کد پستی و… به صورت کلی از درگاه ملی مجوزها اتفاق خواهد افتاد و امید است با این اتفاق قدم مهمی در راه تسهیل تولید برداشته شود.
خاندوزی خاطرنشان کرد: مصوبه تسهیل مجوزها تا اول بهمن ماه به اصناف فرصت داده و اگر این اتفاق رخ ندهد، درگاه ملی مجوزها خود به صورت آنلاین این کار را انجام داده است.
منبع: baazari.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب