اعلام هزینه رجیستری آیفون های واردشده پیش از رفع ممنوعیت

اعلام هزینه رجیستری آیفون های واردشده پیش از رفع ممنوعیت

بازاری: حقوق ورودی آیفون های موجود در کشور برای رجیستری معادل 30 درصد قیمت گوشی تعیین شد.



به گزارش بازاری به نقل از مهر، دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت حقوق ورودی گوشیهای آیفون موجود در کشور که پیش از مصوبه هیات وزیران و آزاد سازی واردات آیفون وارد کشور شده بودند را جهت اجرا به گمرک ابلاغ نمود تا امکان رجیستری این گوشیها به شکل قانونی فراهم گردد.
در این بخشنامه آمده است: ثبت آن دسته از تلفن های همراه هوشمند موضوع این مصوبه که پیش از ابلاغ این تصویب نامه در کشور موجود بوده اند منوط به پرداخت حقوق ورودی معادل واردات در دیگر رویه ها سی درصد (۳۰) خواهید بود. قابل ذکر است پروسه نحوه ثبت و رجیستری هنوز مشخص نشده است.

لازم به ذکر است، از حدود سه سال پیش واردات گوشیهای آیفون مدل ۱۴ به بعد ممنوع اعلام گردید تا این که اوایل آبان ماه سالجاری دولت اعلام نمود که می خواهد به منظور تنظیم بازار واردات این گوشیها را آزاد کند.
در نهایت نیز با مصوبه هیات وزیران، واردات هر نوع تلفن همراه هوشمند با نشان تجاری اپل مجاز شد و گمرکات کشور نیز ملزم به انجام تشریفات گمرکی و ترخیص این مدل گوشیهای تلفن همراه شدند.
در این بین با عنایت به این که گوشیهای وارد شده در ارتباط با قبل از نهم آبان ماه (مصوبه هیات وزیران در مورد واردات و تعرفه رجیستری آیفون -۹ آبان ۱۴۰۳) قاچاق محسوب شده و رجیستر نشده بودند دولت وعده داد که مشکل این مدل گوشیها را نیز رفع خواهد نمود.
پس از گذشت بالاتر از ۲ ماه، ۳۰ دی ماه اعلام گردید که هیات دولت در مصوبه جدیدی تأکید کرده که گوشیهای فعال پیش از مصوبه قانونی مذکور امکان رجیستر شدن را خواهند داشت.


منبع:

1403/11/29
09:38:05
5.0 / 5
37
تگهای خبر: بازار , حقوق , سازمان , صادرات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۲

لینک دوستان بازاری

بازاری

تگهای بازاری

baazari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازاری محفوظ است

بازاری

بازار فروش کالا
فروش عمده اجناس به قیمت بازار در سایت بازاری