واردات كولر گازی و دستگاه های برودتی ممنوع گردید
بازاری: رئیس اتحادیه تولیدكنندگان و تعمیركاران صنایع برودتی از ممنوعیت واردات كولرهای گازی و دستگاه های برودتی به علت تولید داخلی این دست محصولات اطلاع داد.
به گزارش بازاری به نقل از ایسنا، در چند وقت اخیر به واسطه نوسانات نرخ ارز و پشتیبانی از كالای تولید داخلی مدیریت واردات در دستور كار قرار گرفته و واردات كالاهای خارجی كه مشابه داخلی دارند به كشور ممنوع شده است، از محصولاتی كه واردات آنها به كشور ممنوع شده می توان به واردات دستگاه های برودتی بخصوص كولر گازی اشاره نمود.
این ممنوعیت در حالی به اجرا در آمده كه هوای تابستانی كشور بر خلاف سال های گذشته بسیار گرم شده و جای سوال دارد كه این ممنوعیت واردات در كنار گرمای بیش از اندازه آب و هوا بر حجم تقاضای كولر گازی افزوده است و از جانب دیگر تولید داخلی توان پاسخگویی به نیاز بازار دارد. در این رابطه علی جمالی - رئیس اتحادیه تولیدكنندگان و تعمیركاران صنایع برودتی، تهویه مطبوع، لباسشویی و قطعات یدكی - با اشاره به اینكه تولید داخلی جوابگوی نیاز بازار است، به ایسنا اظهار داشت: رشد نرخ ارز هم اكنون گرانی محصولات داخلی را به همراه داشته و در شرایط فعلی كه تولید و تعمیر نیاز به قطعات یدكی دارد ممنوعیت واردات چندان منطقی نیست.
رئیس اتحادیه تولیدكنندگان و تعمیركاران صنایع برودتی، تهویه مطبوع، لباسشویی و قطعات یدكی خاطرنشان كرد: باید در مدیریت واردات، فرآیند واردات در اختیار افرادی قرار داده شود كه سابقه فعالیت در آن حوزه را دارند و به دنبال دلالی و كسب درآمدهای یك شبه نیستند.
او خاطرنشان كرد: اگر واردات كالا توسط افراد خبره هر حوزه صورت گیرد از اجاره كارت بازرگانی جلوگیری خواهد شد كه حفظ حقوق دولت را به همراه خواهد داشت و از جانب دیگر كالا با شرایط و قیمت مناسب در اختیار مشتریان قرار خواهد گرفت.
جمالی با اشاره به اینكه باید مواد اولیه هر كشور در اولویت واردات قرار بگیرد، تصریح كرد: در فرآیند واردات مواد اولیه با عنایت به كیفیت مواد اولیه باید كشور مبدأ واردات در اولویت واردات قرار گیرد كه در شرایط فعلی كیفیت مواد اولیه اروپایی و آسیایی پیشرفته بر كیفیت مواد اولیه دیگر كشورها ارجحیت دارد.
وی با اشاره به اینكه كیفیت مواد اولیه تاثیر بسزایی بر كیفیت تولید و محصول نهایی دارد، اظهار داشت: زمان خرید و نصب كولر گازی سه ماهه ابتدای سال بخصوص خردادماه است و هم اكنون از زمان اوج خرید فاصله گرفته شده است.
رئیس اتحادیه تولیدكنندگان و تعمیركاران صنایع برودتی، تهویه مطبوع، لباسشویی و قطعات یدكی افزود: بازار هم اكنون به واسطه افت خرید و تامین نیاز در بهار كمبودی را احساس نمی كند و خریدهای فعلی در جهت ساخت و ساز ساختمان های جدید صورت می گیرد كه اكنون ساخت و ساز ساختمان هم با افت همراه می باشد.
جمالی درباره عرضه بعضی از محصولات با استفاده از شهرهای مرزی اظهار داشت: بعضی از محصولات در شهرهای مرزی به واسطه پیله وران تامین می گردد و برخی دیگر از محصولات به صورت قاچاق به كشور وارد می گردد كه در مجموع كالاهای عرضه شده در شهرهای مرزی كارت گارانتی معتبر ندارند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب