طرح نوآورانه فناوران برای ایحاد تحول در صنعت کشور
بازاری: یکی از شرکت های فناور طرح جامعی برای تحول در صنعت ارائه کرده است که برمبنای آن با ایجاد ارتباط میان عرضه کنندگان و تقاضاکنندگان فناوری، می توان تحولات عظیمی در صنعت ایجاد کرد.
سید اویس درگاهی، مدیر عامل این شرکت فناور در گفت و گو با ایسنا از طراحی و پیاده سازی راهکاری برای حمایت و حفاظت از دارایی های مشهود و نامشهود پژوهشگران کشور آگاهی داد و اظهار داشت: این راه حل در قالب طرح جامع با عنوان "طرح تحول صنعت" پیاده سازی شده است که اجرای آن می تواند منجر به تحول در صنعت بوسیله کاربردی کردن دستاوردهای فناورانه در صنعت شود.
وی در این زمینه توضیح داد: این طرح شامل تهیه سازوکار و ساختار بسیار دقیق، شفاف و از پیش تعیین شده برای تقسیم حداکثری منافع و آورده های مالی طرح در میان مشارکت کنندگان در طرح های تحقیقاتی و فناورانه برمبنای عدالت اجتماعی و کسب رضایت است.
درگاهی با تاکید بر این که با اجرای این طرح استفاده ۱۰۰ درصدی از تسهیلات بانکی در صنعت می تواند صورت گیرد، تصریح کرد: علاوه بر آن با این طرح بسترسازی جهت ورود مستقیم صنعت بیمه برای پشتیبانی از تولید، صنعت و مراکز تحقیقاتی با سازوکار و طرح نوآورانه ایجاد خواهد شد.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان افزایش راندمان را از دیگر مزایای این طرح جامع نام برد و افزود: این طرح امکان بسترسازی برای به کارگیری سیستم های هوشمند جهت بهره گیری حداکثری از متخصصین، اندیشمندان، دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی، شرکتها و مردم را فراهم خواهدنمود.
وی اتصال تمامی مراکز، اشخاص، ارگان ها به یکدیگر جهت ایجاد زنجیروار و پیوسته برای تولید محصول بر حسب پیش نیاز و درخواست، شناسایی نیازهای روز جامعه، شناسایی بهترین راه حل ها جهت رفع نیازها، بهره گیری از سیستم بیمه و بانکی مورد نیاز طرح ها و تولید محصول با نظارت استانداردهای مورد نیاز را همچون تحولات مد نظر این طرح جامع نام برد و اظهار داشت: قیمت گذاری با نظارت مستقیم کارگروه پشتیبانی از تولید و مصرف کننده، فروش مستقیم و سفارش گذاری شده و فروش رفته پیش از تولید، ارائه خدمات احتمالی بعد از فروش مبتنی بر عیب یابی آنی و زنجیره ای و رفع نقصها در نهایت ایجاد انقلاب صنعتی از دیگر تحولاتی است که انتظار می رود با اجرای این طرح ایجاد شود.
درگاهی اشاره کرد: علاوه بر آن در طرح جامع تحول صنعت این شرکت، امکان بهره گیری از مشاوران و نظارت متخصصین و مشاورین بر استانداردها و همین طور نظارت کمیته قیمت گذاری بر تولید و عرضه محصول باکیفیت در امتداد پشتیبانی از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان پیش بینی شده است.
وی افزایش میل مراکز تحقیقاتی به تحقیق بیشتر با حمایت های گسترده از آنها را از دیگر مزایای این طرح نام برد و اظهار داشت: جلوگیری از کارهای تحقیقاتی موازی و غیر قابل اجرا که نتیجه ای جز دلسردی نداشته و جایگزینی و هدایت تحقیقات به سمت رفع نیاز جامعه با مشارکت تخصص های مختلف و مورد نیاز و هوشمندسازی هدفمند تحقیقات از دیگر خاصیت های این طرح است.
منبع: baazari.ir
این مطلب را می پسندید؟
(3)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب